nieuwsbrief 2017

 

 

NO NONSENSE AANPAK VOOR HUIDVERBETERING

 

De winter begint op zijn retour te raken maar onze huid heeft het zwaar gehad. Door de winterse kou trekken bloedvaten samen, waardoor de doorbloeding vermindert. Een tekort aan voedingsstoffen zoals eiwitten en bepaalde vetten, kunnen ervoor zorgen dat deze stoffen ook te weinig in je huidcellen aanwezig zijn en juist deze stoffen hebben we nodig om onze huid te beschermen tegen uitdroging. Het eten van veel omega 3 (visolie), omega 6 en Vitamine E zorgt voor sterke celwanden zodat het water in de levende huidcel blijft, waardoor uitdroging van de huid tegengegaan wordt. Veel water drinken behoort hier natuurlijk ook toe.

Daarnaast is voorkomen beter dan genezen en is het gebruik maken van een goede crème, het liefst met Vitamine E, heel belangrijk. Ook een extra serum met Vitamine B levert een goede bijdrage aan een goed gevoede huid. Toch kan het lastig zijn om de huid in goede conditie te houden en daarvoor heeft Beautiful You een oplossing.

 

 

De behandeling:

MEDIK8 RadianceTreatment

 

Een complete en extreem efficiënt verhelderende behandeling voor gezicht, nek en decolleté gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten met verhelderend effect.

Mede door een bijzonder masker met een verhelderend serum, Vitamine C serum, een crème met bescherming tegen vrije-radicalen en vernieuwing van de bovenste huidlaag ziet jouw huid er jonger, stralender en beter gevoed uit.

 
 
Het product:

Gezichtsolie met vitamine C. Een ultra zijdezachte heerlijk geurende gezichtsolie die de beste in olie oplosbare vitamine C bevat om door zon veroorzaakte schade aan de huid te bestrijden. Deze gezichtsolie stimuleert de collageenproductie, het vermindert roodheid. Daarnaast verhoogt Glow Oil de huidelasticiteit, wordt de huidtextuur verbeterd en de teint verhelderd. Deze in olie oplosbare vitamine C wordt gecombineerd met Omega 3- en Omega 6-oliën die de huidbarrière functie herstellen waardoor de huid wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf en waardoor de zichtbare tekenen van huidveroudering worden geminimaliseerd

Hoofdingrediënten:

  • Vitamine C (1%)
  • Hennepzaadolie en Inca Omega Olie
  • Rose Otto Olie en Kaneelbladolie
  • Geranium Olie

Gebruiksaanwijzing
Breng na het reinigen in de ochtend en/of avond een kleine hoeveelheid direct op de gereinigde huid aan en verdeel dit over het gehele gezicht, hals en decolleté. Hierna breng je de gebruikelijke dag/nachtcrème aan.

 

Tips & Weetjes:

Wist je dat we ook in de winter onze huid moet beschermen tegen de zon? We voelen de zonkracht minder sterk in de winter, waardoor het gebruik van zonnebrandproducten als niet nodig geacht wordt. Echter, is het beschermen van onze huid ook in deze tijd meer dan belangrijk. UVA-straling gaat door wolken heen en trekt dieper in de huid dan UVB. Deze straling is de oorzaak van huidveroudering, rimpels en pigmentvlekken. Om deze huidproblemen tegen te gaan, moet je de huid het hele jaar door beschermen, dus ook in de winter wanneer je de zon niet zo duidelijk ziet.

Hiervoor heeft Beautiful You de oplossing in huis. De Brush on Block van Susan Posnick is een onzichtbare zonbeschermer die over make-up heen kan en geschikt is voor man en vrouw. Brush on Block irriteert niet, is water- en transpiratiebestendig en is makkelijk aan te brengen op de huid door middel van een handige, zelfdoserende kwast. Het mooie van de Brush on Block is dat het product niet in de huid maar op de huid komt hierdoor heb je minder kans op huidirritatie, puistjes of verstopte poriën. Daarom is hij ideaal voor mensen met een vette, acne huid of een gevoelige huid.

Wil je meer weten? Vraag er naar bij je eerstvolgende bezoek.

 

In het zonnetje: Angela

 

Ik denk dat ik al wel ruim 10 jaar klant ben bij Beautiful You. In het begin zijn we begonnen met gezichtsbehandelingen en dan vooral voor mijn acné, waar ik toen erg veel last van had. En mocht je nu denken; ‘ach iedere tiener heeft last van jeugdpuistjes…’, ik had als dertiger nog steeds last van hardnekkige puistjes. Vooral voor mijn werk als docent was dat op z’n zachts gezegd vreselijk onhandig. Dus tja, wat te doen? Naar een schoonheidsspecialist natuurlijk! En Jolanda heeft ook een aantal specialisaties die vergoed worden door de zorgverzekering waaronder acné, ideaal dus.

 

Jolanda heeft de afgelopen tien jaar heel geduldig en met zorg mijn gezicht onder haar deskundige handen genomen en na een paar behandelingen (en heel belangrijk: de juiste producten) had ik al resultaat. Mijn huid werd rustiger en door regelmatig acné behandelingen kregen we mijn acné onder controle. Natuurlijk vlamde de acné vaak toch weer op, soms door fout eten maar veel vaker door hormonale invloeden, en dan kreeg Jolanda het toch altijd weer rustig.

 

En nu ik alweer bijna een jaar de Medik8 behandelingen en de bijbehorende Medik8 producten gebruik, is mijn acné weg. Dat is na mijn halve volwassen leven met acné een heel rare gewaarwording, maar een gegeven waar ik vooral heel erg blij mee ben. En nu de acné weg is? Ga ik nog steeds lekker iedere maand naar Jolanda, gewoon een verwenmoment voor mijzelf.

 

Groetjes, Angela

 

Oproep:

In het zonnetje

Zou jij het ook leuk vinden om een keer in het zonnetje gezet te worden? Stuur dan een mail naar info@beautiful-you.nl, onder vermelding van “In het zonnetje”. Na publicatie van jouw ingezonden verhaal ontvang je als bedankje 100 punten, ofwel 10% korting te besteden bij een behandeling en op producten.

 

Acties/aanbiedingen:

Geldig t/m 15 april 2017

 

RadianceTreatment van € 75.00 voor € 70.00

Glow Oil met 10% korting van € 62.00 voor € 55.80

Brush on Block met 10% korting van € 46.50 voor € 41.85

Brush on Block navulling met 10% korting van € 34.95 voor € 31.45

 

Met vriendelijke groet,

Jolanda Elbersen-RuttenUw schoonheidsspecialiste/huidcoach

 

Naar het overzicht

Inschrijven Nieuwsbrief