Gezichtsbehandelingen

U kunt kiezen tussen verschillende soorten gezichtsbehandelingen: Medik8 behandeling ofwel huidverbetering, al dan niet met apparatuur of Gerard's behandelingen ofwel basisbehandeling.

HUIDVERBETERING

Een huidverbetering is mogelijk van: 30 minuten (reiniging, korte peeling en masker of massage) 45 minuten (reiniging, korte peeling, epileren en masker of massage) 60 minuten (reiniging, peeling, epileren, masker en massaga) 90 minuten (reiniging, peeling, epileren, onevenheden verwijderen, masker en massage) met producten die meer werkstoffen bevatten en daardoor meer voor uw huid doen dan een basis behandeling.

BASIS BEHANDELING

Een basis behandeling is mogelijk van: 30 minuten (reiniging, korte peeling en masker of massage) 45 minuten (reiniging, korte peeling, epileren en masker of massage) 60 minuten (reiniging, peeling, epileren, masker en massage) 90 minuten (reiniging, peeling, epileren, onevenheden verwijderen, masker en massage)

UITGEBREIDING OP EEN BEHANDELING

Naast een behandeling kunt u ook kiezen voor een uitgebreiding op uw behandeling door middel van o.a. een DNA masker of een vitamine C masker. Een diepte reiniging, een acnebehandeling, of een behandeling met speciale producten.

MICRODERMABRASIE


Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling waarbij met behulp van fijne Aluminium Oxide Kristallen de dode huidcellen versneld verwijderd worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen én nieuwe huidcellen gestimuleerd, zijn rimpels, verlies van elasticiteit en beschadigingen door UV-straling zeer goed te behandelen. Een effectieve huidverjonging is het gevolg en is er geen kans op allergische reacties of littekens.

CHEMISCHE PEELING


Chemische peelings bieden een groot aantal voordelen: er is ruime ervaring mee, ze zijn veilig, makkelijk toe te passen en het herstel is snel. Medik8 biedt diverse mogelijkheden ten aanzien van chemische peelings: Skin Ageing, Acne en Pigmentation. Een ideale behandeling tegen huidveroudering, rodehuid, acne en pigmentvlekken. De meest effectieve behandeling bij Microdermabrasie en Chemische Peeling is met een voor- en nabehandeling. Ook als losse behandeling geven ze een goed resultaat. De acnepeeling werkt ook ideaal op een rug of schouders.

T-AWAY 

 

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken, (steel)wratten en vele andere huidoneffenheden? Dan is hier de oplossing in slecht enkele minuten!

 

BEAUTYTEC SIM 

 


Huidverbetering met de BEAUTYTEC SIM behoort ook tot de mogelijkheden. Dit apparaat maakt gebruik van 2 revolutionaire technieken; het combineert ultrageluid met een gelijktijdige micromassage door innovatieve hoogvolt. Zo kunnen er spectaculaire resultaten worden bereikt bij o.a. littekens, couperose, wallen of vochtophopingen onder de ogen, rimpels, face lifting, decolleté behandelingen, vochtarme- of gevoelige huid, etc.

 

 

Inschrijven Nieuwsbrief
  • Home
  • BEHANDELINGEN