Gezichtsbehandelingen

HUIDVERBETERING

Een huidverbetering is mogelijk van: 45 minuten (reiniging, korte peeling, epileren en masker of massage) 60 minuten (reiniging, peeling, epileren, masker en massaga) 90 minuten (reiniging, peeling, epileren, onevenheden verwijderen, masker en massage) met producten die meer werkstoffen bevatten en daardoor meer voor jouw huid doen dan een basis behandeling.

UITGEBREIDING OP EEN BEHANDELING

Naast een behandeling kunt je ook kiezen voor een uitgebreiding op jouw behandeling door middel van o.a. een zuurbehandeling, DNA masker of een vitamine C masker. Een diepte reiniging, een acnebehandeling, of een behandeling met speciale producten.

MICRODERMABRASIE


Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling waarbij met behulp van fijne Aluminium Oxide Kristallen de dode huidcellen versneld verwijderd worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen én nieuwe huidcellen gestimuleerd, zijn rimpels, verlies van elasticiteit en beschadigingen door UV-straling zeer goed te behandelen. Een effectieve huidverjonging is het gevolg en is er geen kans op allergische reacties of littekens.

CHEMISCHE PEELING

Chemische peelings worden snel de nummer één van de klinische huidbehandeling wereldwijd. 

Een kuurbehandeling noemen wij ook wel "12 weeks tot WOW". Dit is voor ieder huid geschikt. Of het nou gaat om acne, anti-aging, littekens, pigment of roodheid. Zelfs de meest gevoelige huid is geschikt.

Als eerste vindt er een intake plaats, dan wordt er ook een patch test gedaan. Dit is om een veilige behandeling te kunnen doen zonder allergische reactie. Dan komt de voorbereiding dmv een CSA kit (vitamine C, Sunscreen, viramine A), tijdsduur 2 weken. Elke 10-14 dagen is er een zuurbehandeling, voordat de huid volledig herstelt is volgt de volgende behandeling. Direct na de behandeling is de downtime, dit duurt meestal 2 tot 5 dagen. De huid gaat versneld vernieuwen en kan gaan schilferen, soms zelfs vervellen. Het uiteindelijke resultaat is een egaal uit ziende huid, gehydrateerd en met een mooie natuurlijke glow/glans. Het gehele proces wordt gedocumenteerd in het Skin paspoort. 

T-AWAY 

 

Heb jij je altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken, (steel)wratten en vele andere huidoneffenheden? Dan is hier de oplossing in slecht enkele minuten!

 

BEAUTYTEC SIM 

 


Huidverbetering met de BEAUTYTEC SIM behoort ook nog tot de mogelijkheden. Dit apparaat maakt gebruik van 2 revolutionaire technieken; het combineert ultrageluid met een gelijktijdige micromassage door innovatieve hoogvolt. Zo kunnen er spectaculaire resultaten worden bereikt bij o.a. littekens, couperose, wallen of vochtophopingen onder de ogen, rimpels, face lifting, decolleté behandelingen, vochtarme- of gevoelige huid, etc.

 

 

Inschrijven Nieuwsbrief
  • Home
  • BEHANDELINGEN