Prijzen

Gezichtsbehandeling

 

Acne

Acne behandelingen wordt veelal vergoed door de zorgverzekeraar! Kijk hiervoor in jouw polisvoorwaarden, het is mogelijk dat jouw verzekering een verwijzing van jouw arts wil.

3x 60min. 225.00 (6 weken begeleiding, 3 behandelingen, foto/whatsapp, spoedservice en inclusief basisproducten)

60min. 57.50 (tot 18 jaar) en 70.00 (vanaf 18 jaar) losse behandeling

60min. 75.00 (behandeling dmv Feruline zuur)

 

Kennismakingsbehandeling

We starten met een intake, je ontvangt een duidelijk stappenplan en thuisadvies. Bovendien ervaar je direct al de werking van Medik8.  

90min. 82.50

 

Medik8 Facial "de ultime huidverbetering"

Huidverbetering met werkstoffen gericht op diverse huidproblemen. Verbeterd de huid, maakt deze stralender, geeft een egale tint, verminderd fijne lijntjes, verzacht rimpels en laat de huid die werkstoffen opnemen die het nodig heeft.

60min.  70.00

90min.  87.00

 

Peelings

  • Medik8 12 weeks tot WOW - Jouw wensen en ons advies wordt gecombineerd en hieruit starten we het traject van 6 peelings. Voor elke huid die verbetering behoeft zoals: acne, anti-aging, littekens, pigment of roodheid. Ook voor de gevoelige huid zijn er peelings beschikbaar.

6x 45min.+2x 30min. 650.00 (incl.producten)

  • Universal AHA - geschikt voor elk huidprobleem. Maakt de huid zichtbaar helderder, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Zeer geschikt als eerste peeling of om resultaten van andere peelings te behouden.
  • Sensitive PHA - voor een extreem gevoelige of roodheid-gevoelige huid om deze zichtbaar glad te maken en tevens een sterkere huidbarriè te bevorderen.
  • Rewind - gerichte formulering die de collageenproductie bevordert om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Imperfecties worden vervaagd en de huid is zichtbaar verzacht en verjongd.
  • Even - verhelderende peeling die gericht is op zonschade, hyperpigmentatie en een doffe, vlekkerige huid. Minimaliseert melanineproductie waardoor pigmentatie zichtbaar vervaagt voor een egale huid.
  • Clarity - krachtig mengsel van zuren dat diep in de poriën zinkt om de huid effectief te zuiveren en te verhelderen. Het brengt acne snel onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige uitbraken.

45min. 100.00

 

Camouflage therapie

Camouflage therapie wordt veelal vergoed door de zorgverzekeraar! Kijk hiervoor in jouw polisvoorwaarden, het is mogelijk dat jouw verzekering een verwijzing van jouw arts wil.

60min. 70.00 (laat littekens, roodheid, wijnvlekken, gesprongen vaatjes, vitiligo, acne, rosacea en pigmentvlekken direct minder opvallen)

 

Microdermabrasie

Dit is een behandeling waarbij dode huidcellen met een mechnische peeling worden verwijderd. Onder hoge druk worden kleine kristallen door een apparaat op de huid geblazen. Hierdoor schuren ze de laag dode huidcellen eraf. De huid wordt gestimuleerd voor het aanmaken van nieuwe cellen, de huidstructuur verbeterd en ziet er weer egaler, frisser en stralender uit.

00min. 27.50 (tijdens een gezichtsbehandeling ipv een peeling)

30min. 45.00 (excl. epileren)

60min. 97.50 (incl. epileren)

 

Ontharen gezicht

Elektrisch ontharen wordt veelal vergoed door de zorgverzekeraar! Kijk hiervoor in jouw polisvoorwaarden, het is mogelijk dat jouw verzekering een verwijzing van jouw arts wil.

 

Elektrisch ontharen

Vanaf 5min. 17.00

Andere hars mogelijkheden zijn: kin, hals en/of gezicht.

 

Behandeling bij een gezichtsbehandelingen te boeken (behalve bij een peeling)

          20.00 (model/uitgebreid epileren)

17.50 (onderhoudend epileren)

24.00 (Combi epileren/harsen wenkbrauwen en bovenlip)

22.00 (combi epileren met verven wenkbrauwen)

35.00 (combi epileren met verven wimpers en wenkbrauwen)

22.50 (verven wimpers en wenkbrauwen)

5min. 35.00 (Onevenheden verwijderen dmv. Taway zoals: fibromen (steelwratjes), pigmentvlekjes, onsierlijke adertjes (couperose)

Harsen Lichaam

 

Lycon Wax zorgt voor een haarvrije gladde en zachte huid, zonder al te veel pijn en huidirritaties.

30min. 25.00 (onderbenen)

50min. 45.00 (onder- en bovenbenen)

20min. 21.50 (bikinilijn)

30min. 25.00 (armen)

15min. 17.50 (oksels)

30min. 37.50 (volledige rug)

Massage

 

  • Ukiyo relaxte hoofd-nek massage - Heerlijk geurende olie en rustige bewegingen geven een intens diepe rust. Tevens is de olie ook goed voor uw haar.

30min. 37.50

  • Sakura rug-schouder-nek massage - Antistress massage die ook rust geeft aan lichaam en geest.

15min. 22,00

30min. 32.50

  • Hot Stone body massage - Basalt stenen worden verwarmt tot 45 graden Celcius. De hitte en de druk van de stenen dringen diep in de huid en spieren. De werking van de massage is een ontstressend en ontspannend. Een weldaad voor lichaam en geest.

50min. 60.00

 

 

-

Contact

Annuleringsvoorwaarden:

Als u een behandeling/afspraak tenminste 24 uur of korter annuleert, kunnen wij 50% van de gereserveerde behandeling/tijd in rekening brengen. Vergeet u de afspraak af te zeggen, dan kunnen wij helaas het gehele bedrag van de ingeplande behandeling/tijd in rekening brengen.


Inschrijven Nieuwsbrief