Waarom Beautiful You?

Als (nieuwe) cliënt van Beautiful You is het prettig om te weten wat ik voor u en uw schoonheid kan betekenen. Daarom wil ik mij graag aan u voorstellen: mijn naam is Jolanda Elbersen-Rutten, geboren 13-10-1965. Tijdens mijn tandheelkundige carrière heb ik in 1992 besloten mij geheel aan mijn passie te wijden en een met succes afronden van de bestgekwalificeerde opleidingen (uitgebreid met specialisaties als o.a. ontharingstechnieken, acne therapie, hotstone, scrub behandelingen, vele massage technieken) zag op 16 februari 2001 Beautiful You haar geboorte en kon mijn lang gekoesterde wens in vervulling gaan.

Beautiful You: twee woorden waar het ook wérkelijk om draait in mijn salon. Uw huidtype en –structuur worden vooral bepaald door erfelijke factoren; de conditie van uw huid die immers de schoonheid en uitstraling bepaalt, kan echter door de natuur een handje te helpen met de juiste verzorging zeer gunstig beïnvloed worden. Na analyse van uw huidtype en eventuele huidproblemen probeer ik tot een eerlijke, individuele huidprognose te komen. Samen met u maak ik een haalbaar verzorgingsplan op maat, zonder overbodige poespas en altijd binnen uw budget. Mijn kennis, vaardigheden en producten laten uw huid – ongeacht uw leeftijd – optimaal tot haar recht komen. Alles wat u zelf – met minimale inspanning – aan een prachtig resultaat kunt bijdragen is volledige ontspanning tijdens de behandeling (of te wel u lekker laten verwennen en écht tot rust komen) en mijn eenvoudige instructies voor thuis opvolgen. Hiermee, samen met een gezonde levensstijl, bereikt u een maximaal effect. 

Waarin onderscheidt Beautiful You zich van andere schoonheidssalons?

1. Vakkundige toepassingen van de laatste inzichten op het gebied van huidtherapie en –verzorging. De modernste apparatuur en adequate technieken staan hierbij tot mijn (en dus ook uw) beschikking. Van illusies en loze beloften die vaak met de nieuwste technische snufjes gepaard gaan, ben ik wars. Want juist ook voor mij geldt – bij het professioneel inzetten hiervan – dat er eerst aantoonbare resultaten mee behaald zijn, een garantie die ik u graag geef. Door relevante cursussen te doen, zit ik de ontwikkelingen ‘op de huid’ en blijf ik op de hoogte van het vakgebied. Ook door mijn kennis over te dragen als opleidster en het geven van workshops verbreed ik steeds mijn bereik.

2. Alleen zorgvuldig op hun prijs-kwaliteitverhouding geselecteerde verzorgingsproducten zult u bij Beautiful You aantreffen.

Mijn hoofdlijn is Medik8, een innoverend product gericht op klinisch bewezen technologieën van farmaceutische kwaliteitsingrediënten, zonder te bezuinigen op concentraties of het aantal gemeenschappelijk werkende ingrediënten. De huidverzorgingslijn op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen zoals: Skin aging, Acne, roodheid, pigmentatie en droogheid. Medik8 is ook houder en winnaar van menig awards en ontwikkeld zich meer en meer als hét specialistische product voor uw huid.

De tweede lijn is Gérard’s met ingrediënten voor uw huid als prioriteit. Voor een basisbehandeling heeft het een goede, natuurlijke en hoogwaardige samenstelling. Uiteraard zijn alle producten dierproefvrij; een concept dat naadloos aansluit bij het concept van Beautiful You.

De make-up is van Susan Posnick. Haar visie is: Cosmetics is om vrouwen hun "benodigdheden voor schoonheid" te geven - gezonde, luxe cosmetica in de meest mogelijke innovatieve, draagbare verpakking. Uiteindelijk doel.... make beauty simple.

Voor een Zuur- en Microdermabrasiebehandelingen in mijn salon zijn diverse voor- en nabehandelingsconcepten beschikbaar. Beautiful You stelt u graag aan deze totaaloplossing voor en een effectieve huidverjonging is het gevolg.

Tevens werkt Beautiful You met de BeautyTecSim. Door de toepassing van geluidsgolven wordt er op celniveau gewerkt en gelijkertijd kunnen de spieren gestimuleerd doormiddel van hoogvoltage. Dit betekend een betere afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen waardoor het huidbeeld zichtbaar verbeterd en rimpeltjes gladder worden. En de T-Away wordt toegepast boor het verwijderen van onevenheden, oa. couperose, steelwratjes, pigmentvlekjes. 

3. Als vaste cliënt van Beautiful You, wordt u door middel van een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van aanbiedingen en/of adviezen. 

4. Voor de continuïteit van de resultaten is het goed bepaalde behandelingen met enige regelmaat te herhalen. Om dit niet te erg in de papieren te laten lopen, biedt Beautiful You een aantrekkelijk systeem dat u jaarlijks een fikse korting kan opleveren. Beautiful You kent ook een spaarsysteem, bij 50 punten krijgt u 3% korting en bij 100 punten 10% korting op behandelingen en verkoopproducten; dit is niet van toepassing op aanbiedingen. Punten spaart u automatisch bij iedere gezichts-, lichaamsbehandeling en verkoopproducten, maar ook door het doorverwijzen van een nieuwe cliënt ontvangt u maar liefs 50 punten.

 

                                              

 

Schoonheidsspecialiste
Huidcoach


Inschrijven Nieuwsbrief
  • Home
  • BEDRIJFSINFORMATIE