Waarom Beautiful You?

Als (nieuwe) cliënt van Beautiful You is het prettig om te weten wat ik voor jou en jouw schoonheid kan betekenen. Daarom wil ik mij graag aan je voorstellen: mijn naam is Jolanda Elbersen-Rutten, geboren 13-10-1965. Tijdens mijn tandheelkundige carrière heb ik in 1992 besloten mij geheel aan mijn passie te wijden en een met succes afronden van de bestgekwalificeerde opleidingen (uitgebreid met specialisaties als o.a. ontharingstechnieken, acne therapie, camouflagetherapie, zuurbehandelingen, visagie en vele massage technieken) zag op 16 februari 2001 Beautiful You haar geboorte en kon mijn lang gekoesterde wens in vervulling gaan.

 

Beautiful You: twee woorden waar het ook wérkelijk om draait in mijn salon. Jouw huidtype en –structuur worden vooral bepaald door erfelijke factoren; de conditie van je huid die immers de schoonheid en uitstraling bepaalt, kan echter door de natuur een handje te helpen met de juiste verzorging zeer gunstig beïnvloed worden. Na analyse van jouw huidtype en eventuele huidproblemen probeer ik tot een eerlijke, individuele huidprognose te komen. Samen met jou maak ik een haalbaar verzorgingsplan op maat, zonder overbodige poespas en altijd binnen je budget. Mijn kennis, vaardigheden en producten laten jouw huid – ongeacht je leeftijd – optimaal tot haar/zijn recht komen. Alles wat je zelf – met minimale inspanning – aan een prachtig resultaat kunt bijdragen is volledige ontspanning tijdens de behandeling (of te wel je lekker laten verwennen en écht tot rust komen) en mijn eenvoudige instructies voor thuis opvolgen. Hiermee, samen met een gezonde levensstijl, bereikt je een maximaal effect. 

 

Waarin onderscheidt Beautiful You zich van andere schoonheidssalons?

1. Vakkundige toepassingen van de laatste inzichten op het gebied van huidtherapie en –verzorging. De modernste apparatuur en adequate technieken staan hierbij tot mijn (en dus ook jouw) beschikking. Van illusies en loze beloften die vaak met de nieuwste technische snufjes gepaard gaan, ben ik wars. Want juist ook voor mij geldt – bij het professioneel inzetten hiervan – dat er eerst aantoonbare resultaten mee behaald zijn, een garantie die ik jou graag geef. Door relevante cursussen te doen, zit ik de ontwikkelingen ‘op de huid’ en blijf ik op de hoogte van het vakgebied. 

2. Alleen zorgvuldig op hun prijs-kwaliteitverhouding geselecteerde verzorgingsproducten zult je bij Beautiful You aantreffen.

Medik8, een innoverend product gericht op klinisch bewezen technologieën. Winnaar van menig awards en ontwikkeld zich meer en meer als hét specialistische product voor jouw huid. Diervriendelijk, Vega-vriendelijk, palmolie vrij, 100% parabenen vrij een concept dat naadloos aansluit bij het concept van Beautiful You.

Voor een Zuur- en Microdermabrasiebehandelingen in mijn salon zijn diverse voor- en nabehandelingsconcepten beschikbaar. Beautiful You stelt u graag aan deze totaaloplossing voor en een effectieve huidverjonging is het gevolg.

T-Away wordt toegepast voor het verwijderen van onevenheden, oa. couperose, steelwratjes, pigmentvlekjes. 

 

 

                                              

 

Schoonheidsspecialiste
Huidcoach


Inschrijven Nieuwsbrief
  • Home
  • BEDRIJFSINFORMATIE