Verwenbehandelingen

Deze behandelingen kun je in 2 categorieën indelen: een lichaamsbehandeling en een wellness behandeling.
Al deze behandelingen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

LICHAAMSBEHANDELING

Bij een lichaamsbehandeling gaat het om een verbetering van de huid bijvoorbeeld een verstevigend, vernieuwend, verzachtend of doorbloedend effect.

  • RUG-SCHOUDER-NEK MASSAGE - Geeft een goede doorbloeding en ontspanning van uw rug, schouders en nek. Wie kent het niet na een dag werken dat vervelende gevoel van vermoeidheid en stress in het hooft en de bovenrug. Uw schouders doen zeer en een massage zal u goed doen. Kom dan naar Beautiful You en u voelt zicht weer heerlijk ontspannen.

WELLNESS BEHANDELING

Bij een wellness behandeling gaat het om welbehagen ofwel ontspanning. Onthaasten is niet meer weg te denken in deze tijd vandaar dat bij "Beautiful You” hier ook veel aandacht aan gegeven wordt. Denk alleen al aan een rug-schouder-nek massage om even tot rust te komen of vastzittende spieren los te maken.

WELLNESS HOOFDMASSAGE

  • KERALA – Deze bijzondere behandeling, mede door de warme stempeltjes, is geïnspireerd door de ayurvedische tradities. Het heractiveren van de energie punten veroorzaakt een diepe zuurstof verbetering in de huid, met een ontgiftend en stimulerend effect. De spieren van het gelaat en de nek ontspannen en maken de huid zacht en glad.
 

WELLNESS LICHAAMSMASSAGE

  • HOT STONE MASSAGE of CHAKRA STONE MASSAGE - De warme lavastenen laten bij contact met het lichaam hun energie vrij, welke voor een gevoel van welzijn zorgt. Een subliem moment, dat de dagelijkse routine doorbreekt om zo een oase van rust voor uzelf te vinden.
  • SCRUB MASSAGE MET DEAD SEA SALT – Een natuurlijke peeling dmv. Dode Zee Zouten gecombineerd met etherische oliën. Werkt zuurstof verbeterend en anti-cellulite. Het geeft tevens een gevoel van welbehagen en regeneratie.
  • CHOCOLADE MASSAGE – De "massage die u vertroetelt”. Verzachtend en "gulzig”, een moment van heerlijke ontspanning, het gaat om een zintuiglijke onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn: een verleiding waaraan men onmogelijk weerstand kan bieden.
  • SOAP DREAM – Een geweldig reinigend en anti-ageing ritueel hetgeen exclusieve pure en natuurlijke ingrediënten bevat: Aleppo Zeep en Argan Olie, welke worden gecombineerd om de huid te "verjongen”, haar zacht, glad en fluweelachtig te maken. Een natuurlijke peeling dat werkt ontgiftend, als antioxidant en verstevigend.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inschrijven Nieuwsbrief